Rezultati anksioznosti, to jest, da možete da se suoči

Posledice stalnoj napetosti podriva imuni sistem, stimuliše znake brojnih bolesti sa autoimuna stanje, na primer, bolest Hašimoto, reumatoidni artritis, dijabetes, ulcerozni kolitis. Danas smo redovno izloženi anksioznosti. Ponekad anksioznost sposobnosti, međutim, češće – posebno kada je stanje stresa i anksioznosti traje duže vreme, deluje negativno na naše zdravlje i blagostanje. Da tačno vidimo šta drugi posledice mogu stvoriti hroničnog nervne napetosti.

Rezultati stres-mi svi osećamo. Međutim, razvoj civilizacije zaista, da živimo mnogo duže, i lakše, ali i skupo da plati za to. Mi smo zaista smatrali sebe još više usamljen, šupa. Mi smo jaki, utrošene konkurencije, przywaleni višak dužnosti u kancelariji. Osion vidljivost stresora ne može da pobegne od njih. Sa druge strane, čak i dobro, stresa i anksioznost, ako ona čuva i dug ili se dešava često, to može da naškodi. Dakle, potrebno je vreme da uhvati trenutak kada stres i anksioznost počinje da radi u našu podršku.

Ne potcenjuju prvi znaci fizičkog brige

Ne potcenjuju prvi znaci fizičkog brigeSpisak bolesti izazvane stresom dugo. Obično “napad” je najslabija tačka u telu. Najbrojniji tim se sastoji od bolesti srca i kardiovaskularnog sistema. Lekari obrate pažnju na oštećenja simptomi razbijanje srca aktivnosti za iluzije izgleda kao kardiovaskularne bolesti (i slike EKG izgleda tačno isti), iako oni nisu. Za razliku od srčanog udara, u klijentima nije značajno suženje ili zatvaranje koronarnih arterija, pacijenata kroz nekoliko dana, pri čemu unapređuje zdravlje često traje više meseci. Kao rezultat naglog-30 puta poveća stepen adrenalina u krvi za račun šok, na primer, iznenadne smrti voleo jednu, nesreće, krađe, provale, ili događaj koji izaziva stres, što je rezultiralo blokira cirkulaciju kalcijuma u ćelije miokarda. Zatim, zbog nedostatka minerala nema više ih i pružajući zabrinjavajući simptomi. Hronični stres i često stvara ili jača znaci bolesti-autoimuni poremećaj, na primer, bolest.

Hašimoto, reumatoidni artritis. (RA), dijabetes tipa 1, sindrom suvog sluzokože slojeva (usta, nosa, vežnjače, genitalija), kao i nespecifičeskiй ulcerozni kolitis (status mladih ljudi, energičan, koje mogu dovesti u slučaju polipa, pa čak i rak debelog creva). Dugoročni lučenje kortizola može da dovede do smanjenja nivoa osetljivosti na ovom gormonu. Onda imuni sistem ne dobija signale, koji izazivaju prekid imuni odgovor. Telo se ponaša tako kao da je on još bio u stanju da opasnosti, i na taj način borbe protiv sopstvenih tkiva. Anksioznost je prestao da bude naš rival, moramo da podesite ga. Kako tačno? Morate da razumete sebe, a takođe ono što izaziva stres i kako se to ne reaguje, onda, u idealnom slučaju, da se smanji broj strahove u vašem životu, a takođe da promenite svoje akcije. Imajte na umu da mi ne savršeno, a takođe da instalirate assertivnostь, to jest sposobnost da se izraze osećanja i misli, bez sumnje, doneti olakšanje.

Lista bolesti uzrokovanu stresom je dugo

Lista bolesti uzrokovanu stresom je dugoČesto “napad” on je slaba tačka tijelo. Najveća grupa se sastoji od bolesti srca i kardiovaskularni sistem. Doktori obrati pažnju na sindrom slomljenog srca simptomi za iluzije liče na srčani udar (čak slikom EKG izgleda potpuno isto), iako oni nisu. Za razliku od srčanog udara, u pacijenti ne označio sužava ili zatvaranje arterije, pacijenti se oporaviti nakon nekoliko dana, dok poboljšanje zdravlje zawałowców često traje nekoliko mjeseci. Zbog oštro-do 30 puta povecanje nivo adrenalina u krvi, zbog šoka, npr iznenadna smrt voljene osobe, nesreća, pljačke, krađe ili drugi događaj koji uzrokuje ozbiljne stres, je dovelo do blokade protoka kalcijum u infarkta ćelije. Onda, zbog nedostatka mineralne više ne stisni ih i daje alarmantno simptome. Hronični stres također često uzrokuje ili pogoršava simptome bolesti sa autoimune bolesti, na primjer.

Bolest hašimotovu, graves, reumatidnog artritisa, dijabetes melitusa tipa 1, sindrom. sluzav membrane (usta, nos, conjunctiva, genitalije) i cir (bolest mladih ljudi aktivan, koja može dovesti do pojavljivanja polipa cak i rak debelog crijeva). Produženo sekret od kortizol može dovesti do smanjena osjetljivost na taj hormon. Onda imuni sistem ne dobiti signale to dovesti do prestanka imuno reakcija. Tijelo se ponaša kao da je još bio u stanju opasnosti, i tako se bori protiv svoje tkivo. Da stres prestala da nam je neprijatelj, moramo kontrolisati. Kako? Ti bi trebao da znaš sebe i šta izaziva nas napetost i kako to da ne odgovorim, i onda, ako je moguće, da smanji iznosu od brige u životu i da promene ponašanje. Bilješka da nismo savršen i razviti samopouzdanja, to je sposobnost Izražavati misli i osecanja će donose olakšanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *